top of page

// Nyheter

Hankø Fjordhotell - hotellhagen

Konsert lørdag 4. juli 2015 klokken 21:00

Hotellhagen

Vi har fått en fantastisk respons etter vår konsert på Litteraturhuset og er glad for å kunne invitere til en konsert i sommerlige omgivelser i hotellhagen på Hankø. Det blir uteservering av drikke og enkel mat, samt stor sommerbuffet inne på hotellet fra kl 19:30. Seilerkroa har åpent for a la carte servering.

Publikum kan vente seg en spesiell og stemningsfull musikalsk opplevelse med et repertoar innen electric jazz, blues og soul. Musikken har referanse til artister som Diana Krall, Lizz Wright, Beady Belle, Beth Hart m.fl.

Billettpris kr. 200,-

Billetter kan kjøpes fra hotellresepsjonen på tlf. 69 38 28 50 eller via booking@hankohotell.no og www.fredrikstadkino.no.

Info på Hankø Fjordhotell sine sider...

Vi gleder oss til å se dere!

Mvh. Greatland

Hotellhagen

Hotellhagen

#konserter #nyheter

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk på kategori
No tags yet.
Følg Greatland
  • Facebook Basic Square
bottom of page