top of page

// Nyheter

Litteraturhuset - Fredrikstad

Debutkonsert lørdag 25. april 2015

Litteraturhuset_fredrikstad.jpg

Klokken: 20:00

Support ved gitar-virtous Ole Martin Huser-Olsen

Sitteplasser/bar

Greatland er et band som består av fem medlemmer fra Østfold-regionen, alle med en lang musikkarriere bak seg. Publikum kan vente seg en spesiell og stemningsfull musikalsk opplevelse med et repertoar innen Electric Jazz & Soul. Musikken har referanse til artister som Diana Krall, Lizz Wright, Beady Belle, Beth Hart m.fl.

Bandet ble startet som en ramme rundt vokalist Hanna Gretland. Hanna er en fantastisk vokalist med en særpreget altstemme. Etter et møysommelig arbeid med å sette sammen en besetning som både kunne levere det riktige musikalske uttrykket og bidra til å forme og utvikle Greatland’s unike konsept, er de nå klare til å innta Litteraturhuset Fredrikstads store sal, Egalia, med sin debutkonsert.

Les mer....

Kjøp billetter...

#konserter

Utvalgte innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk på kategori
No tags yet.
Følg Greatland
  • Facebook Basic Square
bottom of page